Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

19 листопада Закарпаття попрощалося із двома Героями

19 листопада Закарпаття попрощалося із двома Героями
ВІДЕО ДНЯ

19 листопада ужгородці провели в останню путь ще двох героїв-земляків – 43-річного Олега Губаля та 45-річного Олега Гричушенка. Захисники боронили нашу землю як герої, і загинули також як герої у запеклих боях із російськими загарбниками.

Губаль Олег Зіновійович народився 2 лютого 1979 року, здобув професійно-технічну, а згодом і дві вищі освіти – економічну та юридичну. Працював у виконавчій службі. Дуже любив тварин, був членом Закарпатського обласного осередку кінологічної спілки України.

Реклама

Олег Губаль пішов добровольцем на війну з першого дня повномасштабного вторгнення росії, бо відчував, що це єдиний спосіб захистити свою сім’ю, свою країну та цінності, в які він вірив все своє життя: справедливість та свободу.

Читайте також:
На війні загинув закарпатський військовий зі 128-ї бригади
Реклама

Загинув 10 листопада 2022 року. У Героя залишилися дружина, донька і син.

Гричушенко Олег Анатолійович народився 2 лютого 1977 року. Закінчив ужгородську школу №17 , навчався у профтехучилищі №19, багато років працював у «Закарпаттяобленерго», звідки і пішов боронити країну.

19 листопада Закарпаття попрощалося із двома Героями – 10
Реклама

Олег Гричушенко майже з перших днів війни, із березня, воював у лавах Збройних Сил України, служив стрільцем-санітаром гірсько-штурмової роти військової частини А1778. Загинув у бою з окупантами біля Нової Кам’янки на Херсонщині 15 жовтня 2022 року. У Героя залишилися мама та син.

Аби віддати шану загиблим землякам та підтримати рідних, на набережну Незалежності в Ужгороді прийшли сьогодні представники влади, друзі та знайомі полеглих воїнів, військові, багато містян.

Священники відслужили чин похорону, після чого траурна хода вирушила через центр міста до Пагорба Слави – тут захисники знайшли місце останнього спочинку.

19 листопада Закарпаття попрощалося із двома Героями – 11

Пам’ятатимемо кожного воїна, хто заплатив найвищу ціну задля свободи і незалежності нашої держави. Світла і вічна пам’ять Героям...

Нагадаємо, на Луганщині загинув військовий із Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно