Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За минулу добу сталося 4 пожежі на Закарпатті: в одній із них загинула жінка

За минулу добу сталося 4 пожежі на Закарпатті: в одній із них загинула жінка

За минулу добу сталося 4 пожежі на Закарпатті: в одній із них загинула жінка

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 07:00 27 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів, з яких один виявився хибним.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Читайте також:
Пенсіонер потрапив у лікарню через пожежу, яка вирувала в квартирі
Реклама

26 листопада о 07:55 надійшла заява про пожежу в квартирі багатоквартирного житлового будинку, яка виникла 26.11.2022 за адресою: Мукачівський район, Воловецька тергромада, смт Воловець. Пожежею пошкоджено побутову техніку та знищено речі домашнього вжитку на площі 8 кв.м. Підрозділи ДСНС не залучались.

Того ж дня, але вже о 08:05 надійшла інформація про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Хуст, вул. Грушевського. На пожежі виявлено тіло власниці житлового будинку 1938 року народження. Пожежею знищено майно та речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та оперативно-координаційний відділ м. Хуст.

Реклама

Ввечері вчора о 20:45 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (лазні) за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Стеблівка. Пожежею знищено міжповерхове перекриття першого та другого поверху на площі 8 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

Сьогодні, 27 листопада, о 02:42 надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті гуртожитку за адресою: м. Ужгород, вул. Гвардійська. Пожежею пошкоджено ліжко та закопчено стіни кімнати. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород, а також атомобіль штабний. Погашено до прибуття підрозділів.

Нагадаємо, що на Закарпатті раптово помер директор школи Петро Садівський.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно