Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Financial Times визнала Зеленського "людиною року"

Financial Times визнала Зеленського "людиною року"

Британське видання Financial Times сьогодні, 5 грудня, назвало людину року за своєю версією – нею став президент України Володимир Зеленський.

ВІДЕО ДНЯ

У матеріалі газети йдеться про те, що хоча багато українців до вторгнення в лютому вважали його жартом, аматором, який намагається впоратися з викликом на високій посаді, 44-річний Зеленський заробив собі місце в історії за надзвичайну демонстрацію лідерства та сили духу.

Читайте також:
Зеленський про те, коли може закінчитися війна
Реклама

На думку Financial Times, 44-річний Зеленський – це повна протилежність президента росії володимира путіна, який "одержимий відродженням імперії".

Видання порівнює Зеленського з колишнім прем’єр-міністром Великобританії Вінстоном Черчіллем, який виступив по радіо, для того, щоб згуртувати свою країну під час Бліцу.

Реклама

"Зеленський використовував соціальні медіа для невпинної кампанії за військову та фінансову підтримку Заходу, перетворюючи тяжке становище свого народу на моральний важіль впливу на лідерів у Європі та США. Він переконав європейців взяти на себе величезні витрати протистояння Путіну та запропонувати Києву шлях до членства в ЄС, " - пише видання.

Також видання наголошує на тому, що рішення Зеленського залишитися в Києві на початку вторгнення замість того, щоб прийняти пропозицію США про евакуацію, стало одним із найважливіших моментів у війні, який став сильним стимулом для української армії та народу, породив бажання до сильного опору ворогам.

Видання також відзначає мужність української нації.

Реклама

"Зеленський також став втіленням мужності та стійкості українського народу в боротьбі з російською агресією. Саме з цих причин Financial Times обрала Зеленського людиною року, " - йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, що у розвідці США спрогнозували, якою може бути війна через кілька місяців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно