Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження

Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження

Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження

7 грудня далекого 1945 року у світ вийшов перший номер газети "Прапор перемоги", попередниці "Панорами". Вже минула ціла епоха з того часу, багато чого змінилось, а у 2022-му році – й поготів.

ВІДЕО ДНЯ

За 10 189 номерів "Панорама" стала свідком переломних подій в історії нашої країни й на своїх сторінках залишала найважливішу інформацію про них для майбутніх поколінь. І продовжує писати про актуальне сьогодення.

Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження – 01
Реклама

Перший номер газети "Прапор перемоги", попередниці "Панорами"

… Віроломний напад росії на суверенну Україну в лютому цього року назавжди змінив життя українців. Зараз у всіх одна мета – перемога та настання миру. Кожен на своєму фронті бореться з окупантом. "Панорама" – на своєму, інформаційному. Звісно, все це завдячуючи нашим мужнім Воїнам-Героям, які стримують ворожу орду, чим дають працювати в тилу.

Реклама

Друкована преса – це своєрідний літопис краю та нашої країни загалом. Це – минуле і сьогодення, яке об’єднує людей крізь десятиліття. Ми щиро віримо, що вже скоро ми випустимо воістину святковий номер, де головною темою стане перемога у війні над ворогом та настання миру. Так само як колись наші колеги (тільки 77 років тому) писали про подвиги українців у Другій світовій війні, так само ми, сучасники, будемо писати про подвиги наших мужніх воїнів у війні з росією.

***

З нагоди 77-річчя газети хочеться подякувати ветеранам. Це люди, які не тільки вберегли видання у важкі часи, а й розвинули її та зберегли для сучасників. Вони вкладали в газету свою душу та невтомну працю. Світла пам’ять журналістам та працівникам редакції, які відійшли у засвіти. Їхню пам’ять ми зберігаємо не тільки в наших серцях, але й на пожовклих від часу сторінках їх рідної газети.

Реклама
Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження – 02

Світлої пам’яті Василь Гарагонич – багаторічний головний редактор газети "Панорама"

Тим, хто зараз працею, порадою і словом допомагає тижневику – також подяка. Віримо, що "Панорама" буде розвиватись і надалі. Завдячуючи, в тому числі й Вам.

Та все ж, 77-річчя газета, як і кожен з нас у такий важкий час, зустрічає у непростих умовах. Війна та ряд інших факторів дуже вплинули на газету. Зараз не тільки "Панорама", а й друковане слово загалом втрачають читачів. Падіння тиражу погіршує і без того не радісну фінансову ситуацію в редакції. Щоб і надалі забезпечувати друк, який, до речі, постійно дорожчає, потрібні кошти. Причому немалі. З кожним роком суми, необхідні для випуску й доставки газет, суттєво зростають.

Через те, що газета "Панорама" є незалежною, ми не отримуємо фінансування від будь-яких політичних чи інших проєктів. Друкуємось виключно за кошти передплати та зароблені на рекламі.

Оскільки зараз триває передплатна кампанія на 2023 рік, то кожен може внести і свій вклад в те, щоб друковане слово жило і розвивалось. Підписку можна оформити як у відділеннях "Укрпошти", так і онлайн за посиланням.

День народження газети, як і кожної людини, – це не тільки привід підбити підсумки, але й планувати майбутнє. Віримо, що "Панорама" ще відсвяткує своє 100-річчя. Разом з Вами, дорогі читачі.

Реклама
Газеті "Панорама" – 77 років: з чим зустрічає видання День народження – 03

Цікаво про газету "Панорама" та її історію:

  • За 75 років "Панорама" стала по справжньому народною газетою. 10 189 випусків газети, сотні тисяч людських історій – це лише невеличка частина видавничого минулого.
  • Після роздержавлення, на початку 2000-х газета переживала непрості часи. Була, навіть, імовірність закриття, але тоді головному редактору тижневика Василю Гарагоничу вдалось не тільки втримати газету на плаву, але й вибороти незалежність для видання.
  • За останні роки "Панорама" отримала чималу кількість нагород. Серед іншого, редакція удостоєна звання "Лідер галузі" та "Компанія року".
  • "Тернисті дороги в епоху" – стаття Василя Греби з нагоди 75-річчя "Панорами";
  • Фотоподорож у минуле. Таке шестихвилинне відео з життя газети, починаючи від часу її створення і до 70-річчя, було продемонстровано 7 років тому.
  • А це вже відео про святкування 75-річчя газети від колег із М-студіо.
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно