Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті напередодні свят почались рейди

На Закарпатті напередодні свят почались рейди

На Закарпатті напередодні зимових свят розпочалися рейди з виявлення незаконних рубок і продажу хвойних дерев. Традиційно у цей період в області посилено стежать за тим, аби у лісах нелегально не вирубували, а на ринках не збували такі ялинки.

ВІДЕО ДНЯ

Для цього створили тимчасову робочу групу при ОВА, яка вживатиме заходів щодо запобігання здійснення правопорушень під час заготівлі дерев хвойних порід в період підготовки до Нового року. Вона працюватиме до середини січня, повідомив перший заступник очільника області Мирослав Білецький.

За його словами, до складу групи увійшли представники обласних осередків Державної екологічної інспекції, ГУНП та лісового господарства.

Реклама
Читайте також:
В міськраді оприлюднили інформацію про продаж ялинок у Мукачеві

"Члени групи проводитимуть рейди по всій області та стежитимуть за дотриманням чинного законодавства. А закарпатцям радимо при придбанні новорічної красуні стежити за тим, чи є на ній чіп, який підтверджує законність її рубки у спеціально відведеному для цього місці", – резюмував Мирослав Білецький.

Реклама

Порушникам доведеться відшкодовувати збитки за кожне самовільно зрубане хвойне насадження – від 544,82 грн до 5059,08 грн.

Нагадаємо, раніше "PMG.ua" писало про те, коли Україна перейде на новий календар свят і чи відзначатиме Різдво 25 грудня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно