Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатців запрошують на відверту виставу

Закарпатців запрошують на відверту виставу
Творче об'єднання "Чорний Квадрат" - це не тільки театр-студія імпровізації, відома своїми шедевральними спектаклями, а ще й успішний тренінговий центр, професійне арт-агентство,...

Творче об'єднання "Чорний Квадрат" - це не тільки театр-студія імпровізації, відома своїми шедевральними спектаклями, а ще й успішний тренінговий центр, професійне арт-агентство, сінема-продакшн.

ВІДЕО ДНЯ

З моменту заснування в 1991 році і по сьогоднішній день "Чорний Квадрат" існує виключно на ентузіазмі своїх засновників та учасників. Нескінченний пошук, прагнення до бідного театру, без домінування декорацій, костюмів, гриму - це від Єжи Гротовського. Якась майданна культура, естрадність, динаміка - від Бертольда Брехта. У результаті - живий, справжній театр.

За дев'ятнадцять років роботи створені і показані більше 160 оригінальних і класичних спектаклів, розроблена імпровізаційна ігрова структура "Чорний квадрат", сформовані чудові акторські ансамблі.

Реклама

Колектив є лауреатом міських, республіканських оглядів-конкурсів та міжнародних фестивалів. В активі театру 72 нагороди - дипломи, грамоти та призи в тому числі Гран-прі, Перші премії, звання лауреатів, нагороди за акторську роботу тощо.

І вже вдруге київський театр–студія імпровізації "Чорний Квадрат" в Ужгороді у рамках всеукраїнських гастролей. Вистава розпочнеться в Закарпатському облмуздрамтеатрі 19 травня о 19:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно