Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" та "Шахтар" забили на двох 10 голів (ВІДЕО)

"Говерла" та "Шахтар" забили на двох 10 голів (ВІДЕО)
Сьогоднішній візит до обласного центру Закарпаття для донеччан є архіважливим, оскільки "Шахтар" веде боротьбу за друге місце з дніпропетровським "Дніпром". І нічия з луцькою "Волинню" лише...

Сьогоднішній візит до обласного центру Закарпаття для донеччан є архіважливим, оскільки "Шахтар" веде боротьбу за друге місце з дніпропетровським "Дніпром". І нічия з луцькою "Волинню" лише загострила протистояння за срібні нагороди сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Обидві команди вирішили подарувати футбольним уболівальникам справжній трилер. Підопічні Мірчі Луческу вирішили вже з перших хвилин довести, що недарма вони є фаворитом зустрічі і вже на 43 секунді Олександр Гладкий відкрив рахунок у зустрічі. Сценарій взяття воріт простий: Ракицький пройшов по лівому флангу і віддав подачу Гладкому - останній переграв трьох захисників закарпатського ФК і пробив у кут воріт Максима Коваля. Подвоїв рахунок на 13 хвилині Дуглас Коста, який скористався передачею Марлоса.

Здавалось би, справу зроблено. Але донеччанам і того не вистачило. І третій м'яч побував у воротах ужгородців: на 18 хвилині Гладкий відзначився дублем, замкнувши дальню штангу повз спину Ягодинскіса.Ч ерез провальну гру В'ячеслав Грозний замінив захисника на Дмитра Каверіна.

Реклама

Після трьох голів українського гранда "Говерла" пішла відігруватись. І на 39 хвилині Дмитро Хльобас скоротив відставання: Мякушко вивів Дмитра віч-на-віч з П'ятовим, і форвард закарпатців переміг у цій дуелі - 1:3.

Дует Мякушко-Хльобас подарував закарпатським уболівальника надію на очки у цьому матчі. На 47 хвилині Мякушко класно пробив шкіряного, П'ятов відбив, але його партнер-іменинник Хльобас добив сферу - 2:3. А згодом Мякушко увімкнув "режим Мессі", зробив рейд по лівому флангу, вийшов віч-на-віч з голкіпером  "Шахтаря" і відновив паритет у зустрічі. Та все-таки аргументів у "Шахтаря" було більше. Колектив зі Східної України шукав щастя у воріт Максима Коваля. І на 63 хвилині Ярослав Ракицький одним точним влучанням вивів донеччан уперед. Перед цим Мірча Луческу замінив Дугласа Косту на одного з найкращих бомбардирів поточного сезону Ліги чемпіонів Луїса Адріано. І останній теж відзначився забитим м'ячем. Це взяття воріт надихнуло гірників, і Тарас Степаненко знову відновив розрив у рахунку до трьох м'ячів - 3:6. А під кінець гри арбітр Юрій Мосейчук ставить пенальті, який реалізував бразилець Алекс Тейшейра - 3:7. Однак ужгородці могли скоротити відставання під завісу матчу, однак суддя вирішив, що гравець господарів був у положенні поза грою.

Реклама

Перемога в Ужгороді дає прихильникам футболу інтригу у боротьбі за друге місце між "Шахтарем" та "Дніпром".

Говерла - Шахтар 3:7

Говерла: Коваль, Качараба, Ягодинскіс (Каверін, 22), Люлька,Шиміч, Акакпо (Лухтанов, 80), Тудосе, Райчевіч (Трухін, 74), Мякушко,Хльобас, Фещук.Шахтар: П'ятов, Шевчук (Дентіньо, 46), Срна, Кривцов, Ракицький, Марлос (Коваленко, 73), Коста (Адріано, 59), Тейшейра, Фред, Степаненко, Гладкий.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно