Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді проведуть повний огляд автобусів та маршруток, що перевозять пасажирів міськими маршрутами

В Ужгороді проведуть повний огляд автобусів та маршруток, що перевозять пасажирів міськими маршрутами

В Ужгороді проведуть повний огляд автобусів та маршруток, що перевозять пасажирів міськими маршрутами
Проведення огляду автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах в Ужгороді щодо їх технічного, зовнішнього, внутрішнього та санітарного стану почнеться уже за місяць...

Проведення огляду автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах в Ужгороді щодо їх технічного, зовнішнього, внутрішнього та санітарного стану почнеться уже за місяць і охопить всі маршрути та всі маршрутки.

ВІДЕО ДНЯ

Для цього створюється комісія, яку очолить заступник міського голови Ярослав Шафарь, також до роботи долучаться служба пасажирських перевезень, транспортний відділ міськради, міська та обласна ДАІ та громадські активісти. Про це стало відомо на сьогоднішньому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координаційної роботи автотранспорту Ужгородської міської ради.

Перевірка матиме два напрямки: плановий та ситуаційний. Перший передбачатиме складання графіку, згідно з яким всі автобуси буде обстежено пересувною лабораторією. Про цю чергу підприємців, які займаються перевезеннями, буде повідомлено заздалегідь.

Реклама

Також будуть позапланові виїзди, перевірятимуть маршрутки на стоянках кінцевих зупинок в місті. Про такі обстеження не повідомлятиметься наперед. На засіданні прийнято рішення не робити перевірки під час руху транспорту на маршруті, адже це створить незручності для пасажирів.

Всі автобуси, що не відповідатимуть нормам, зобов’яжуть зняти з маршрутів.

Реклама

«Суть перевірки не покарати перевізників, а забезпечити належний стан та вигляд автобусів для ужгородців. Щоб у всіх водіїв були чисті салони, автобуси мали аптечки та вогнегасники», – повідомив начальник відділу ДАІ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Олексій Співак.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно