Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті чоловік, який незаконно хотів перетнути кордон, потрапив у халепу

На Закарпатті чоловік, який незаконно хотів перетнути кордон, потрапив у халепу

На Закарпатті чоловік, який незаконно хотів перетнути кордон, потрапив у халепу

Вранці 31 січня прикордонники Чопського загону затримали поблизу села Новоселиця Ужгородського району громадянина України, який мав намір у незаконний спосіб потрапити до Словаччини.

ВІДЕО ДНЯ

25-річний чоловік сподівався дістатися кордону, орієнтуючись за навігатором у мобільному телефоні. Із залізничної станції він попрямував пішки за прокладеним завчасно маршрутом. Однак, втратив орієнтування та заблукав у горах.

Коли чоловік зрозумів, що йому не вдасться вибратися з лісу самотужки, зателефонував на лінію 102. Оперативна служба проінформувала прикордонників, і вони одразу вирушили на пошуки. До заходів залучили додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками.

Реклама
Читайте також:
Під час воєнного стану тисячам жінок заборонили виїзд за кордон: перелік посад

За приблизними орієнтирами заблукалого знайшли за декілька кілометрів від кордону. Чоловік виявився жителем Запоріжжя. Він зізнався, що планував дістатися будь-якого населеного пункту Словаччини, а звідти вирішувати, куди попрямує далі.

Реклама

"Чоловікові надали необхідну допомогу. Наразі він почувається добре та перебуває у безпеці", – повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Правопорушника доставили у прикордонний підрозділ з метою встановлення усіх обставин справи та складання адміністративно-процесуальних документів. За спробу незаконного перетину держрубежу йому доведеться відповідати перед судом.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання "PMG.ua" писало про те, яке покарання чекає на чоловіків, які залишилися за кордоном під час війни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно