Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці обласного центру спіймали любителя марихуани

Правоохоронці обласного центру спіймали любителя марихуани
На вул.Бородіна в Ужгороді правоохоронці зупинили 43-річного раніше судимого ужгородця, в якого виявили та вилучили марихуану. Серед ночі під час відпрацювання міста працівники сектору по боротьбі...

На вул.Бородіна в Ужгороді правоохоронці зупинили 43-річного раніше судимого ужгородця, в якого виявили та вилучили марихуану.

ВІДЕО ДНЯ

Серед ночі під час відпрацювання міста працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції помітили на вулиці Бородіна підозрілого чоловіка. Той всіляко намагався уникнути спілкування з працівниками міліції, - інформують в Ужгородському МВ УМВС.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Ужгородського міського відділу міліції. Особу чоловіка міліціонери встановили – ним виявився раніше судимий 43-річний житель міста.

Реклама

У присутності понятих чоловік видав поліетиленовий пакет з марихуаною. Як сам він пояснив, наркотик він зберігав для особистого вживання.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно