Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Гальмує" телефон? Прості трюки, як пришвидшити його роботу

"Гальмує" телефон? Прості трюки, як пришвидшити його роботу

Не кожен українець має змогу придбати новий супершвидкий телефон, користуватись яким – одне задоволення. Більшість громадян обходяться зі смартфонами з бюджетного цінового сегмента.

ВІДЕО ДНЯ

Такі телефони можуть повільно працювати, а це, своєю чергою, інколи дратує їх власників. Але не потрібно даремно злитись і бігти в магазин за новим ґаджетом. Можна спробувати пришвидшити роботу пристрою. Звісно, він не почне "літати", як остання модель топового смартфона, але різниця в роботі буде трохи помітною.

Читайте також:
Для власників смартфонів на Android озвучили попередження через вірус, який викрадає дані
Реклама

Прості поради, як пришвидшити роботу телефона:

  • Очистіть кешовані дані (це файли, збережені різними програмами в кеші телефону, призначені для покращення часу завантаження подібних програм – ред.). Але трапляється, що вони займають багато місця. Щоб очистити кеш телефону, перейдіть у "Налаштування" та натисніть "Програми". Далі виберіть програму, потім перейдіть до "Сховища" та натисніть "Очистити кеш" (поданий типовий шлях, але в різних моделей він може трохи відрізнятись – ред.). Виконайте те ж саме для кожної програми окремо.
  • Перенесіть частину ваших даних (фото, відео) на комп’ютер. Тоді смартфону не потрібно буде зчитувати таку кількість даних і він запрацює швидше.
  • Видаліть програми, якими не користуєтесь. Очевидно, коли ви придбали телефон, то на ньому були встановлені різні "стандартні" програми. Не факт, що ви ними користуєтесь, а вони ж уповільнюють роботу вашого пристрою. Тому перегляньте список програм і якщо кілька з них ви не використовуєте, то просто видаліть їх.

Звісно, це далеко не весь перелік порад, що можна зробити для пришвидшення роботи смартфона. Але ці три поради є базовими й такими, які точно дадуть ефект.

Реклама

Раніше ми розповідали, як залишитися на зв’язку навіть у критичний момент.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно