Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбулись обласні шахові змагання

В Ужгороді відбулись обласні шахові змагання
За ініціативи Закарпатського палацу дитячої та юнацької творчості та за підтримки федерації шахів Закарпатської області 3 травня в Ужгороді відбувся традиційний дитячий шаховий турнір "Кубок Падіюну...

За ініціативи Закарпатського палацу дитячої та юнацької творчості та за підтримки федерації шахів Закарпатської області 3 травня в Ужгороді відбувся традиційний дитячий шаховий турнір "Кубок Падіюну 2015".

ВІДЕО ДНЯ

Участь в змаганні взяли 51 юний шахіст, не старший 14 років з Ужгорода, Мукачева, Берегівського, Воловецького, Виноградівського районів. Змагання пройшли за швейцарською системою в 7 турів за регламентом швидких шахів.

Турнір відбувся у впертій, але чесній спортивній боротьбі та подарував юним шахістам незабутні емоції та враження. Переможцями та призерами змагань стали у юнаків - Андрій Іжак (м.Берегово) 6,5 очок, Владислав Хаван та Вадим Петровський (обидва з Мукачева) по 6 очок, у дівчат - Євгенія Тимошенко (Ужгород) 5 очок, Юлія Данкулинець та Каміла Химинець (обидві з Мукачева) по 4,5 очка. Відзначені також Мирослав Мішко (м.Мукачево) - кращий до 10 років та Андрій Маркулинець (м.Виноградово) кращий до 8 років.

Реклама

Всі призери нагороджені медалями, грамотами та пам'ятними кубками Закарпатського палацу дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно