Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студенти-туристи УжНУ провели "Сакура-тур" вулицями обласного центру

Студенти-туристи УжНУ провели "Сакура-тур" вулицями обласного центру

Студенти-туристи УжНУ провели "Сакура-тур" вулицями обласного центру
Cтуденти факультету туризму та міжнародних комунікацій влаштували в Ужгороді Сакуру-тур, під час якого розповідали про це екзотичне дерево, його походження, чому прижилося саме в нашому краї, а також...

Cтуденти факультету туризму та міжнародних комунікацій влаштували в Ужгороді Сакуру-тур, під час якого розповідали про це екзотичне дерево, його походження, чому прижилося саме в нашому краї, а також про різні історичні пам’ятки в історичному районі Ужгорода — Галагов.

ВІДЕО ДНЯ

Маршрут розпочався біля пам'ятника Авґустину Волошину, де Діана Фулей привітала гостей, розповіла про набережну Незалежності, пам'ятник Президенту Карпатської України, липову алею, площу Поштову та сквер ім. Героїв Майдану, - інформує Медіацентр УжНУ.

Марина Штелиха, продовжуючи екскурсію, провела гостей вулицями Довженка, Бращайків та Ференца Ракоці, де вони могли сповна насолодитися цвітінням сакур.

Реклама

Роберт Бенделіяні перейняв слово біля меморіальної дошки журналістові Михайлові Бабидоричу, провів гостей до обласної державної адміністрації, розповів про саму будівлю ОДА та площу Народну, а також про пам'ятник Тарасові Шевченку.

Далі екскурсію продовжив Ілля Буцько,який розповів цікаву інформацію про сквер ім. Масарика, а також про пам'ятник Томашу Масарику, розміщений тут. Гості також змогли сфотографуватися під сакурами.

Реклама

Завершила тур Юлія Пащетник, яка розповіла про Рафанду та історію медичного факультету. У підготовці до туру допомагали також Вікторія Павлич, Зіта Кормош і Вероніка Галюлько.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно