Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті згоріло авто чиновника: що відомо

На Закарпатті згоріло авто чиновника: що відомо
ВІДЕО ДНЯ

Вночі в Ужгороді горів Mercedes секретаря Ужгородської міської ради Арсена Мелкумяна. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола, а також сам посадовець у соцмережі Фейсбук.

Як стало відомо, займання сталося о 01:50 у дворі особистого будинку на вулиці Гуци в мікрорайоні "Шахта". Інцидент потрапив на відео камер огляду. Поряд з авто в будці сидів охоронець. Паліїв на відео не зафіксовано. Чорний мікроавтобус Mercedes згорів буквально за кілька хвилин.

Реклама

"Сумнівів, що це умисна справа чиїхось рук, немає — ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно — наразі не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять усе, щоб знайти винуватців. Я переконаний, що автомобіль підпалили, скинувши запалювальну речовину із дрона", — коментує мені цю ситуацію Арсен Мелкумян.

Читайте також:
У закарпатському селі вранці скоїли масовий підпал
Реклама

"Мої джерела в поліції повідомляють, що на місці події сам Мелкумян повідомив поліцейським, що можливою причиною загорання стало замикання електропроводки, але слідство буде намагатись встановити усі обставини справи", — додає журналіст.

Розслідуванням справи та встановлення причини загорання наразі займається Закарпатська поліція. Офіційно вони коментують, що наразі відкрито провадження щодо умисного пошкодження майна:

"У поліції зафіксовано факт загоряння автомобіля. Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 ККУ (Умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу). Проводяться заходи для встановлення всіх обставин події", — повідомила речниця Закарпатської поліції Ганна Дан.

Реклама

Якщо доказів умисного підпалу так і не буде знайдено, то цю справу закриють. Остаточну причину займання встановлять після експертизи.

Нагадаємо, що закарпатцеві спалили автомобіль: фото та подробиці від поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно