Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські гандболістки здобули перемогу над тернополянками

Ужгородські гандболістки здобули перемогу над тернополянками

Ужгородські гандболістки здобули перемогу над тернополянками
Четвертий ігровий день жіночої Суперліги продовжує радувати вболівальників видовищними гандбольними поєдинками. Ужгородські «Карпати» перемогли втретє на домашньому з'їздному турі. Закарпатська...

Четвертий ігровий день жіночої Суперліги продовжує радувати вболівальників видовищними гандбольними поєдинками.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські «Карпати» перемогли втретє на домашньому з'їздному турі. Закарпатська команда здолала ще одну тернопільську команду – «Педагогічний університет Енерго» з рахунком 37:24, - зазначили у прес-службі закарпатського гандбольного клубу.

Проте головна новина цього поєдинку не перемога «Карпат», а повернення на тренерський місток Бориса Петровського. Очевидно Валерій Войналович вирішив не продовжувати співпрацю з клубом і «Карпати» очолив їх екс-наставник Борис Петровський, який не так давно приводив словацьку «Ювенту» до чемпіонського звання сусідської країни.

Реклама

Щодо самої гри, тернопільський «Педагогічний університет Енерго» розпочав проти чемпіонів як і їхні сусіди з «Економічного» - доволі впевнено. Очевидно, переглянувши попередні ігри «Карпат», тернополянки не робили великих розривів між нападом та захистом та вміло блокували контрнаступи закарпаток.

Такий стан справ тривав лише третину тайму, коли рахунок був лише 4:3 на користь чемпіонів. Далі «карпатівки» увімкнули темп і суперниці посипалися. Швидкісні комбінації в три паси в штрафній виглядали дуже ефектно. Гарно старалася юна Яна Готра, випускниця місцевого СДЮШОР. В першому таймі вона забила 4 голи поспіль. Це все дало змогу поступово йти у відрив «Карпатам». Перший тайм закінчися з рахунком 20:10 на користь чемпіонів.

Реклама

А ось другий тайм змусив вболівальників трохи понервувати. Тернополянки продемонстрували гарну гру і змогли трохи наздогнати суперника. В середині тайму відстань від чемпіонок складала всього 4 голи. Гандболістки «Карпат» зрозуміли, що такі ігри до добра не доведуть, зібралися і знову включили чемпіонський темп. Завдяки йому довели гру до перемоги 37:24.

Завтра, 1 травня, ужгородська команда проведе заключний матч туру – з лідером, львівською «Галичанкою». Початок о 12:00 на «Карпати Арені».

Педуніверситет-Енерго - Карпати 24:37 (10:20)

Реклама

Педуніверситет-Енерго: Чорна, Латишевська; Сухецька 11/3, Гулей 4, Штимак 3, Берегій 3, Єсипчук 1, Геращенко 1, Славіна 1.Карпати: Яблонська, Воронько; Воронова 9, Готра 6, Мелекесцева 6, Лезінська 6, Компанієць 3, Мигович 3, Цубина 2, Руснак 1, Кильч 1.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно