Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий ужгородець вкрав у свого друга планшет

Молодий ужгородець вкрав у свого друга планшет
Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 20-річний мешканець міста. Молодий чоловік повідомив, що коли він гостював у свого знайомого, хтось викрав йому планшет. У скоєнні...

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 20-річний мешканець міста. Молодий чоловік повідомив, що коли він гостював у свого знайомого, хтось викрав йому планшет.

ВІДЕО ДНЯ

У скоєнні крадіжки дільничні інспектори міськвідділу міліції викрили 19-річного ужгородця, - інформують в Ужгородському МВ УМВС.

Як з′ясувалося, того дня крадій зайшов в гості до свого товариша. В кімнаті зустрів потерпілого, який очікував на батька згаданого приятеля. Очікуючи, чоловік вийшов на балкон, а свій планшет залишив на столі у вітальній кімнаті. На дорогу техніку й спокусився нечесний гість. Він взяв зі столу планшет, сховав і пішов геть.

Реклама

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). На крадія очікує покарання, аж до позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно