Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зеленський заявив про нову хвилю війни

Зеленський заявив про нову хвилю війни

Російські війська вже змінили тактику і думають про оборону окупованих територій. Українські сили натомість хочуть перехопити ініціативу, що вже свідчить про іншу хвилю війни.

ВІДЕО ДНЯ

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю для представників фінських, шведських, данських і норвезьких ЗМІ.

"Сказати, що росіяни зразу побіжать після нашого контрнаступу? Хотілося б. Щоб менше було жертв серед них. У будь-якому випадку ми повинні розуміти, що російські війська з кожним днем зменшуються. Те, що вони набирають якихось людей воювати – це не про війська, це про їх народ", – заявив Зеленський.

Реклама
Читайте також:
Серед загиблих є 2 дітей: наслідки ракетного удару по Умані

За його словами, російське військо демотивоване і хоч там ще є деякі групи охочі воювати, але вони все одно втрачають мотивацію щоденно.

Реклама

"Ми чуємо і бачимо, як вони бояться нас. Ми чуємо, як вони не хочуть воювати. Вони бояться, що якщо будуть бігти – їх розстріляє їх керівництво", – сказав Зеленський.

На думку президента, війська росії щодня ставатимуть слабшими, що своєю чергою посилить шанси ЗСУ.

"Вони вже змінили тактику. Вони вже думають про оборону окупованих їми територій. Це вже інша хвиля цієї війни, вона непроста і для нас. Їх наполегливість на полі бою, що було на початку, розбита нашими силами. І сьогодні вони вкопуються, роблять оборонні рубежі тощо. Це (звільнення територій – ред.) буде складно для нас, дуже непросто. Але це уже друга частина, в якій ми збираємося забрати ініціативу в цій війні", – наголосив президент.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно