Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали росіянина: що він накоїв

На Закарпатті затримали росіянина: що він накоїв

Громадянина росії, який порушив правила перебування в Україні, затримали учора неподалік від кордону з Румунією прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону в рамках проведення спецоперації "Захід - 2023".

ВІДЕО ДНЯ

Чоловіка наряд виявив на контрольному посту близько опівночі, мети свого перебування у прикордонні пояснити той не зміг. Окрім довідки про звільнення, виданої однією з установ Державної кримінально-виконавчої служби України, жодних документів 33-річний громадянин не мав.

Виявилося, що правопорушник народився в Санкт-Петербурзі та має російське громадянство. З 2019 року відбував покарання у виправній колонії Харкова за ст. 162 ККУ "Порушення недоторканності житла" та ч. 3 ст.185 ККУ "Крадіжка" у виді 3 років та 1 місяця позбавлення волі.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті виявили росіянина, який незаконно проживав в області

У тому ж 2019 році один із судів м. Харкова засудив росіянина ще й за ст. 391 ККУ "Злісна непокора вимогам адміністрації установи виконання покарань". Тоді за сукупністю вироків йому було призначено покарання у виді 3 роки 7 місяців позбавлення волі.

Реклама

У січні 2023 року, після відбуття покарання, чоловіка звільнили, проте судячи з усього, покидати Україну він не поспішав.

На Закарпатті затримали росіянина: що він накоїв – 01

Прикордонники склали на громадянина рф протокол про вчинення ним правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203 КУпАП, та передали його співробітникам міграційної служби.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно