Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Затримано росіянина, який поблизу Ужгорода мав схованку зі зброєю та боєприпасами

Затримано росіянина, який поблизу Ужгорода мав схованку зі зброєю та боєприпасами

Затримано росіянина, який поблизу Ужгорода мав схованку зі зброєю та боєприпасами
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники поліції Ужгородщини спільно зі Службою безпеки України затримали 48-річного громадянина російської федерації, який поблизу Ужгорода мав схованку зі зброєю та боєприпасами. Підозрюваного поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до семи років ув’язнення.

В ході реалізації оперативної інформації співробітники поліції Ужгородщини у співпраці зі Службою безпеки України вилучили з незаконного обігу в регіоні зброю та боєприпаси, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
СБУ викрила мешканця Закарпаття, який закликав до захоплення державної влади

Мова йде про зберігання кримінальним елементом за місцем свого проживання ряду заборонених предметів, а саме: пістолету, гранати, тротилових та димових шашок, холодної зброї та набоїв калібру 45 мм. Всі ці речі слідчі вилучили у зловмисника під час проведення санкціонованого судом обшуку.

Реклама

Відомо, що 48-річний громадянин росії проживає на території України з 2004 року та наразі перебуває на умовному терміні за вчинення злочину – вимагання.

Підозрюваного, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. В поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Оперативники продовжують розслідування для встановлення походження зброї та мети її зберігання. Слідство у справі триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно