Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні затримано 7 осіб при спробі пробратися в країни ЄС

На кордоні затримано 7 осіб при спробі пробратися в країни ЄС

Впродовж вихідних, у рамках спільної спеціальної операції "Захід 2023", прикордонники Чопського загону разом з курсантами вишів МВС викрили протиправні наміри сімох громадян України, які намагалися у незаконний спосіб потрапити до Словаччини.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє з них спробували виїхати через пункт пропуску "Ужгород" за документами, у яких правоохоронці виявили підробки. У першому випадку закарпатець надав на контроль пакет документів на супровід дружини, що потребує постійного стороннього догляду. Втім, у ході перевірки правоохоронці встановили, що документи сфальшовано, – інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Читайте також:
Виявлено шістьох чоловіків, які з підробленими документами намагались виїхати за кордон
Реклама

Інший чоловік, житель Тернополя, пред’явив нарядові паспортний документ, у якому проставлено відмітку про постійне проживання у Польщі. Її, як з’ясувалося, також було підроблено.

Групу правопорушників затримали на околиці села Оноківці Ужгородського району. Їх виявив прикордонний наряд спільно з курсантами вишів МВС, що прибули на посилення, за допомогою безпілотника. Троє невідомих рухалися ґрунтовою дорогою в бік Словаччини. Двоє з них мали при собі паспорти громадян України, один не мав жодних документів.

Реклама

Одного "туриста" затримали неподалік населеного пункту Новоселиця. Правопорушника зупинив за пів кілометра до держрубежу службовий собака прикордонників. У затриманні також брали участь курсанти правоохоронних вишів.

П’ятдесятирічний житель Харківщини спробував у незаконний спосіб поза контролем потрапити до сусідньої Словаччини через пункт пропуску "Ужгород". Його план викрив прикордонний наряд, який вчасно помітив невідомого. Той пробрався у частину пункту пропуску, де наразі триває реконструкція.

Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи. Після з’ясування обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно