Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатки без проблем здолали гандболісток з Хмельницького

Закарпатки без проблем здолали гандболісток з Хмельницького

Закарпатки без проблем здолали гандболісток з Хмельницького
Ужгородські "Карпати" без суттєвих проблем здолали свого суперника. На майданчик спорткомплексу "Карпати Арена", вийшли команди з Ужгорода та Хмельницька, - пише прес-служба ужгородського...

Ужгородські "Карпати" без суттєвих проблем здолали свого суперника.

ВІДЕО ДНЯ

На майданчик спорткомплексу "Карпати Арена", вийшли команди з Ужгорода та Хмельницька, - пише прес-служба ужгородського гандбольного клубу.

Одразу з перших хвилин ужгородки почали тиснути на ворота суперниць, і вже за десять хвилин рахунок був 4:9, на їхню користь. За рахунок швидкості Мигович, Воронової, Кильч та Готри, яким у відривах не було рівних, рахунок швидко ріс на користь "Карпат". На 20-ій хвилині гри рахунок вже був 7:19. Збавляти обороти господарки туру не хотіли, проте захист інколи давав збої, лідерка хмельницької команди, Інна Голярдик, зуміла за першу половину гри відзначитись у воротах ужгородської команди аж 8 разів. Перший тайм завершився з рахунком 11:25.

Реклама

Другий тайм повільнішим не став. Карпатівки продовжували атакувати суперниць, незважаючи на значну перевагу в рахунку. Родзинкою комбінаційних атак став "сьомий" польовий гравець, який збивав з пантелику захист "Хмельничанки". Такі атаки частіше завершували лінійні гравці, Лезінська та Руснак. За десять хвилин до завершення гри Ірина Компанієць отримала третє двохвилинне покарання за грубу гру в захисті, за що арбітри нагородили її червоною карткою. Проте це не зупинило ужгородок і вони довели гру до переможного кінця. Рахунок гри 24:48.

Хмельничанка - Карпати 24:48 (11:25)

Реклама

Хмельничанка: Чорноока; Голярдик 16/3, Долгоп'ятова 3, Ришко 2, Бойчук 1, Сластьонова 1, Алексеєнко 1.Карпати: Яблонська, Воронько; Воронова 8, Мигович 7, Лезінська 7, Кильч 6, Готра 5, Руснак 5, Цубина 5, Компанієць 4/2, Мелекесцева 1.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно