Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали чотирьох іноземців

На Закарпатті затримали чотирьох іноземців
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі військовослужбовці Чопського загону затримали групу іноземців, що намагалися незаконно дістатися Словаччини, а за декілька годин – ще одну особу, яка прямувала самотужки.

Прикордонний патруль, до складу якого залучили також курсантів вишів МВС, виявив на околиці міста Ужгород трьох невідомих азіатської зовнішності. Двоє мали при собі паспортні документи громадян Індії, третій – довідку ГУДМС України про втрату паспортних документів громадянина Іраку.

Реклама

За декілька годин на тому ж напрямку затримали ще одного правопорушника. Рух підозрілої особи у напрямку Словаччини помітив оперативний співробітник загону. Спільно з групою реагування, висланою від відділу «Ужгород», військовослужбовцям вдалося затримати чоловіка за 350 метрів від кордону.

Читайте також:
Резонансне викриття у Мукачеві: поліція показала відео затримання
Реклама

Він не мав при собі документів і назвався громадянином Непалу. У ході перевірочних заходів правоохоронці встановили, що іноземець не вперше намагається незаконно перетнути кордон. Наприкінці січня цього року його затримали на ділянці відділу «Ужгород», коли він намагався пробратися до країн ЄС у складі групи осіб.

З метою з’ясування усіх обставин правопорушення, іноземців доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи їх притягнуть до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи іноземців буде передано до суду.

Нагадаємо, опублікована нова інформація про гроші для українців, які виїхали за кордон.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно