Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласному центрі відбулися велозмагання "Тур де Уж" (ФОТО)

В обласному центрі відбулися велозмагання "Тур де Уж" (ФОТО)
Участь у велогонці взяли понад сотня дітей віком від 2 до 15 років. Спортивний захід зібрав у Боздоському парку чимало велосипедистів, любителі двоколісного виду активного відпочинку приїхали цілими...

Участь у велогонці взяли понад сотня дітей віком від 2 до 15 років. Спортивний захід зібрав у Боздоському парку чимало велосипедистів, любителі двоколісного виду активного відпочинку приїхали цілими родинами. Заїздів було декілька, першими стартували дворічні малюки. За ними до змагань приєдналися вихованці дитсадків та школярі.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч захід присвячений 80-річчю ФСТ „Спартак”. Також мета змагання – поінформувати ужгородців про нові можливості для фізичного розвитку дітей. А саме упродовж дня батьки мали можливість записати дітей у велошколу, де вони тренуватимуться під керівництвом заслуженого тренера України, тренера вищої категорії - Віктора Мельника. Гурток почав діяти зовсім нещодавно на базі однієї з ужгородських шкіл, займатися в ньому можуть діти шкільного віку.

Позитивні враження від велогонки залишилися у всіх, дистанції для найменших були відносно простими – орієнтовно 400 метрів проїзду по рівній поверхні. Для дорослих завдання були більш складними, а траса – довшою. До участі у змаганні допускали дітей у шоломах, на справних велосипедах і з гарним настроєм. На фініші усі зустрічали смаколиками.

Реклама

Змагання відбулися за підтримки управління молоді та спорту ЗОДА, Закарпатського обласного відділення НОК України, обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Вікторія Жуйко

Реклама
В обласному центрі відбулися велозмагання "Тур де Уж" (ФОТО) – 01
В обласному центрі відбулися велозмагання "Тур де Уж" (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно