Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До Ужгорода приїхали представники ОБСЄ, щоб поговорити про боротьбу з тероризмом та організованою злочинністю

До Ужгорода приїхали представники ОБСЄ, щоб поговорити про боротьбу з тероризмом та організованою злочинністю

До Ужгорода приїхали представники ОБСЄ, щоб поговорити про боротьбу з тероризмом та організованою злочинністю
У рамках спільного з ОБСЄ проекту цього тижня в Ужгороді проходив міжнародний семінар: «Підтримка спроможностей України у боротьбі з тероризмом та організованою злочинністю». У заході взяли участь...

У рамках спільного з ОБСЄ проекту цього тижня в Ужгороді проходив міжнародний семінар: «Підтримка спроможностей України у боротьбі з тероризмом та організованою злочинністю». У заході взяли участь співробітники обласних Управлінь Служби безпеки України, представники ОБСЄ в Україні, Спеціальної моніторингової місії, Інтерполу, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, спецслужб країн ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Олег Гаркуша наголосив, що Україна є форпостом на шляху загрози транскордонної злочинності, яка намагається налагодити постачання наркотиків, зброї, переправлення нелегальних мігрантів до країн-членів ЄС, – повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Крім обговорення можливостей України у протидії міжнародному тероризму та організованій злочинності, учасники семінару підкреслили, що законодавство у цій сфері потребує удосконалення. Іноземні партнери поділилися досвідом побудови національних правоохоронних систем.

Реклама

Особливу увагу учасники семінару приділили питанню співпраці з громадськістю. Керівники регіональних органів СБУ були одностайними: завдяки діалогові з громадським сектором вдалося попередити сепаратистські прояви в регіонах.

Аби детальніше ознайомитися із міжнародним досвідом протидії тероризму та організованій злочинності, поглибити співробітництво між українськими та іноземними фахівцями, учасники семінару вирушили до Угорщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно