Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський підприємець потрапив "на гачок" інтернет-шахрая

Ужгородський підприємець потрапив "на гачок" інтернет-шахрая

Ужгородський підприємець потрапив "на гачок" інтернет-шахрая
Незважаючи на неодноразові попередження правоохоронців, ужгородці й далі потрапляють «на гачок» до шахраїв, які обманним шляхом видурюють від них великі суми. Із заявою до Ужгородського...

Незважаючи на неодноразові попередження правоохоронців, ужгородці й далі потрапляють «на гачок» до шахраїв, які обманним шляхом видурюють від них великі суми.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 59-річна жителька міста. Жінка повідомила, що обідньої пори на її мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником міліції. Незнайомець повідомив, що її син має неприємності, пов’язані з наркотиками. І для вирішення справи необхідно перерахувати 10000 гривень на вказаний ним номер рахунку, - інформують в Ужгородському МВ УМВС.

Не перевіривши інформацію щодо сина, потерпіла одразу зібрала всі свої заощадження і через термінал банку перерахувала гроші на рахунок, який повідомив їй шахрай. Лише через декілька годин жінка зателефонувала своєму сину й з’ясувала, що ніяких проблем той не має. Аж тоді потерпіла звернулася за допомогою до міліції.

Реклама

А от інша ужгородська пенсіонерка не повірила в подібні «казки». Бабуся добре знала, що її онук в школі й не може мати проблем із правоохоронцями. Тож, не дослухавши незнайомця, жінка просто поклала слухавку.

Аналогічним чином поступила ще одна ужгородка, малолітній син якої явно не «тягнув» на наркоділка, якого буцімто затримала міліція.

Реклама

А от 45-річний ужгородський підприємець «попав» на 10817 гривень. Чоловік вирішив продати через Інтернет кондиціонер. «Покупець» запропонував оплатити товар шляхом переказу грошей на рахунок його банківської картки. Проте грошей продавець так і не отримав. Натомість позбувся власних коштів у сумі 10817 гривень, які зняв із картки незнайомець, вивідавши від необачного ужгородця секретні дані його картки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно