Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області стартував сезон із гри в регбі

В області стартував сезон із гри в регбі
Нинішній сезон для регбі буде особливим. По-перше, і жіноча, і чоловіча команди набралися досвіду, тому завдання в них зовсім інші. По-друге, в Ужгороді цього року планують два великі турніри....

Нинішній сезон для регбі буде особливим. По-перше, і жіноча, і чоловіча команди набралися досвіду, тому завдання в них зовсім інші. По-друге, в Ужгороді цього року планують два великі турніри. Причому можливий навіть приїзд команд із-за кордону.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів віце-президент Федерації регбі України, головний ідеолог регбі в області Віктор Мельничук, сезон розпочався вже цієї суботи. Чоловіча команда РК «Ужгород» на полі школи №7, що в мікрорайоні «Радванка», випробувала свої сили зі львівським «Соколом». Між іншим, третьою командою минулого чемпіонату.

Закарпатці цьогоріч мають амбітні плани. Як зізнався гравець клубу Микола Романовський, за час перерви колектив змінився. Зокрема, що важливо, став фізично сильнішим. Плюс отримали нове поповнення – за «Ужгород» гратимуть регбісти з Кривого Рогу.

Реклама

«За минулий рік ми стали дорослішими, зрозуміли, як грати. Побачили, що не такі вже далекі ті перші три місця», - розповів Віктор Мельничук.

З 1 по 3 травня в обласному центрі проходитиме перший тур юнацького чемпіонату України серед гравців до 18 років. А в кінці літа пранується провести міжнародний фестиваль регбі. На цей захід мають приїхати команди з-за кордону. Які саме – наразі уточняють.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно