Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фестиваль "Сакура – 2015" в Ужгороді офіційно стартував

Фестиваль "Сакура – 2015" в Ужгороді офіційно стартував
Офіційне відкриття фестивалю «Сакура-2015» зібрало чимало ужгородців та гостей міста на площі Театральній. На головній сцені триває концерт творчих колективів міста. Талановиті діти дарують...

Офіційне відкриття фестивалю «Сакура-2015» зібрало чимало ужгородців та гостей міста на площі Театральній. На головній сцені триває концерт творчих колективів міста.

ВІДЕО ДНЯ

Талановиті діти дарують глядачам свято музики та танцю. Одночасно з цим проходить благодійний мистецький ярмарок. Торгові палатки пропонують не лише картини та кращі зразки народно-прикладного мистецтва, але й солодощі та інші смачні товари.

Набережна Незалежності прикрашена паперовими ліхтариками білого та рожевого кольорів, перила – гілочками сакур. Сьогодні, 18 квітня, о 18:30 на глядачів чекає концертна програма народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Ужгород» та зразкового ромського ансамблю танцю «Романо Кгелібе» на набережній Незалежності. Святкування також проходить і в «Ротарі-Парку».

Реклама

Продовження фестивалю буде і завтра, на ужгородців та туристів чекають з 11 години ранку на площі Театральній, набережній Незалежності, площі Дружби народів.

Завтра у програмі – фаєр-шоу від Театру вогню «Fire Life», виступ естрадно-духового оркестру музичного училища ім. Д. Задора та багато інших сюрпризів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно