Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді урочисто привітали працівників карного розшуку (ФОТО)

В Ужгороді урочисто привітали працівників карного розшуку (ФОТО)

В Ужгороді урочисто привітали працівників карного розшуку (ФОТО)
Сьогодні зранку біля адмінбудівлі УМВС області грав міліцейський оркестр, а на вході в управління висів святковий банер. Це, звісно, викликало здивування в перехожих. У такий спосіб керівництво...

Сьогодні зранку біля адмінбудівлі УМВС області грав міліцейський оркестр, а на вході в управління висів святковий банер. Це, звісно, викликало здивування в перехожих. У такий спосіб керівництво закарпатської міліції вирішило привітати колег із професійним святом – Днем карного розшуку.

ВІДЕО ДНЯ

У самому управлінні відбулися урочисті збори з нагоди 96-ї річниці з дня створення карного розшуку. З вітальною промовою перед гостями свята виступив начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. Він передав вітання розшуковикам від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, а також зробив екскурс в історію створення та сьогодення служби карного розшуку, - зазначили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Карний розшук у всі часи був і залишається однією з найбільш грізних і дієвих служб міліції. Саме «опери»-розшуківці першими протидіють злочинному світу, нерідко ризикуючи власним життям і здоров′ям. До речі, в карному розшуку нарівні з чоловіками працюють і чарівні жінки.

Реклама

Працівники карного розшуку розкривають левову частку злочинів, особливо тяжких і резонансних. Вони першими прибувають на місце скоєння злочину, часто затримуючи «на гарячому» вбивць, грабіжників, хуліганів тощо. Це про них знаменита радянська пісня – «Наша служба небезпечна і важка».

Сергій Шаранич привітав колег-розшуківців із професійним святом. Побажав «операм» міцного здоров′я, родинного затишку й нових професійних здобутків на ниві боротьби з криміналітетом.

Реклама

Велику групу кращих «оперів» було нагороджено грамотами та відзнаками УМВС, обласної влади, облвійськкомату тощо. Зокрема, відзнаками «Патріот України» нагороджено начальника обласного управління карного розшуку полковника міліції Василя Лешка та його заступника підполковника Івана Повханича. Майор Михайло Немеш нагороджений Почесною грамотою Закарпатської ОДА. Грамотами обласного військового комісаріату нагороджено майора міліції Овідія Палкуша та капітана Василя Німця.

В Ужгороді урочисто привітали працівників карного розшуку (ФОТО) – 01
В Ужгороді урочисто привітали працівників карного розшуку (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно