Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Утворився затор: закарпатцям розповіли, що вночі трапилось поблизу Залужжя

Утворився затор: закарпатцям розповіли, що вночі трапилось поблизу Залужжя

Утворився затор: закарпатцям розповіли, що вночі трапилось поблизу Залужжя

Вночі Закарпаття накрили сильні снігопади, а згодом опади частково перейшли в дощ.

Через опади місцями було ускладнено рух на автодорогах державного значення. На автодорозі Н-09 між населеними пунктами Зубрівка та Залужжя напередодні утворився затор.

ВІДЕО ДНЯ

Причиною стала фура, що не змогла виїхати на підйом і зупинилася посеред дороги. Авто було на «всесезонній» гумі. За допомогою трактора вдалося відтягнути її з проїжджої частини та оперативно відновити рух.

Попри сильні снігопади рух дорогами Закарпаття забезпечено ❄️Вночі областю пройшли сильні снігопади, вночі опади частково перейшли в дощ, вранці по усій області дощить. 🚗Через опади місцями було ускладнено рух на автодорогах державного значення. 🚛На автодорозі Н-09 між населеними пунктами Зубрівка та Залужжя напередодні утворився затор. Причиною стала фура, що не змогла виїхати на підйом і зупинилася посеред дороги. Зауважимо, що авто було на «всесезонній» гумі.❗️Вкотре звертаємося до водіїв: задля власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху - не виїжджайте без зимньої гуми на дорогу, особливо за таких погодніх умов! 🛺За допомогою трактора вдалося відтягнути її з проїжджої частини та оперативно відновити рух. Цієї ночі на дорогах краю працювало 48 одиниць техніки. Використано майже 1200 тонн протиожеледних матеріалів. Рух на всіх напрямках забезпечено. Проте зберігайте пильність, бо покриття доріг мокре. 🌫Сьогодні вдень за прогнозами синоптиків також варто чекати на ожеледицю, опади у вигляді мокрого снігу, місцями туман. Бережіть себе!

Posted by Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області on Thursday, November 30, 2023
Між селами Зубрівка та Залужжя довелось витягати вантажівку
Реклама
Читайте також:
Через погіршення погоди опублікували звернення до закарпатців

«Цієї ночі на дорогах краю працювало 48 одиниць техніки. Використано майже 1200 тонн протиожеледних матеріалів», — повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.

Реклама

Наразі рух на всіх напрямках забезпечено. Проте зберігайте пильність, бо покриття доріг мокре. Сьогодні вдень, за прогнозами синоптиків, також варто чекати на ожеледицю, опади у вигляді мокрого снігу, місцями туман.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно