Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Перед в’їздом в Ужгород двома кулями вбили водія з Києва

Перед в’їздом в Ужгород двома кулями вбили водія з Києва
Біля бетонного вказівника "Ужгород", що на в'їзді до обласного центру Закарпаття збоку Мукачева, вночі на 11 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав транспортний засіб, що...

Біля бетонного вказівника "Ужгород", що на в'їзді до обласного центру Закарпаття збоку Мукачева, вночі на 11 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав транспортний засіб, що доправляв до Ужгорода квадроцикл. Власне, як аварію зі смертельним наслідком спершу кваліфікували цю ситуацію міліціонери. Однак дещо пізніше, при розтині, в тілі киянина 1987 року знайшли дві кулі.

ВІДЕО ДНЯ

Як ексклюзивно повідомили в ГО "Спеціальний контроль", щойно на місці події відбувалося відтворення ситуації, на якому був присутній і начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Мотиви вбивства, яке трапилося близько 3-ї години ночі, наразі не зрозумілі: вбивці не забрали з бардачка авто гроші, а, отже, не йшлося про вбивство з метою пограбунку. Ймовірно, киянин віз з собою щось важливіше, що цікавило вбивць.

Реклама

Як розповідають на місці, після вбивства тіло посадили в авто, ногу поклали на педаль газу, після чого авто вилетіло в кювет тільки за кількадесят метрів, перед вказіником Ужгорода. Наскільки ця версія відповідає дійсності, наразі уточнити не вдалося.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно