Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловіка змусили поїхати у військкомат: нардеп розповів, що зробили працівники ТЦК на Закарпатті

Чоловіка змусили поїхати у військкомат: нардеп розповів, що зробили працівники ТЦК на Закарпатті

На Закарпатті силою забрали чоловіка з машини у ТЦК
Фото: Depositphotos

У Закарпатській області нещодавно трапився інцидент, пов’язаний із працівниками ТЦК, про який дізналась вся Україна.

На одному із блок-постів зупинили автівку, в якій їхала сім’я: чоловік, дружина та дитина. Люди у військовій формі, за словами дружини, змусили чоловіка, який був за кермом, поїхати з ними у військкомат. Про це повідомив народний депутат Георгій Мазурашу.

ВІДЕО ДНЯ

«На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали, що оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Насправді після цього він „зник“. Телефон забрали, напевно», — написав нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також:
Мобілізація 2024: кому з чоловіків не будуть вручати повістки на вулицях і в громадських місцях
Реклама

За словами Мазурашу, ймовірно чоловік наразі перебуває в Хустському ТЦК, або ж його вже повезли на Рівненщину.

«Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали представники ТЦК. Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати де переночувати», — розповів Георгій Мазурашу і закликав звернути увагу на поведінку працівників військкоматів.

Реклама

Закарпаття…Зупинили на блок-пості, водія люди у військовій формі («військоматні» по ідеї) у жорсткій формі погрозами змусили поїхати в ТЦК.На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він «зник». Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже «можна» займатися беззаконням:(, що би там не говорив публічно наш Президент…).Тепер він прогнозовано в Хустському ТЦК, або вже повезли на Рівненщину. Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали «військоматні»…Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати де переночувати.В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час…Про цю ситуацію повідомив Доброволець, то його знайомі.Увага, запитання.- Чи буде таким чином мобілізований реально захищати Вітчизну?- Які емоції щодо військових, влади, рідної країни відчуває ця громадянка України, її викрадений людьми у вііськовій формі чоловік, дитина, на очах якої викрадали тата?..- Яким чином таке беззаконня мало би допомагати Україні успішніше протистояти рашистській агресії?- Чи не свідомо займаються таким шкідництвом, аби швидше довести Україну до стану неспроможності протистояти агресорам?..:((Рустем Умєров, Валерій Залужний, будь ласка, зверніть увагу, нарешті, на те, що ТЦКашники перетворилися фактично на бандитів у військовій формі, які займаються шкідництвом на радість і користь ворогам, по суті:((Ігор Клименко, попросіть підлеглих перевірити Хустський ТЦК та СП на предмет незаконноно утримання там викрадених громадян.Прошу вважати це депутатським зверненням, і прошу відповісти у визначений законодавством термін через СЕВ ОВВ або на [email protected].Якщо, звісно, не дай Боже, не дали команду закривати очі на беззаконня з боку ТЦК…З надіями на краще,Слуга Народу - Георгій Мазурашу - Округ 203Georgiy MazurashuP.S.: 06.01.2023 о 14:54 мені повідомили, що повернутого з Рівного в Хуст «викраденого» відпустили, виписавши повістку в ТЦК за місцем проживанням.Сімʼя виїхала на Дніпро…

Posted by Георгій Мазурашу on Thursday, January 4, 2024
На Закарпатті чоловіка забрали у військкомат просто із блок-поста

Зауважимо, що наступного дня жінка, яка звинуватила ТЦК у викраденні свого чоловіка, записала відео-вибачення. У своєму новому зверненні жінка зазначила, що на момент запису попереднього відео була на емоціях. І попросила вибачення. Мовляв, усе було не зовсім так, як вона заявляла.

Відео — Віталій Глагола
Реклама

Підписуйтесь на наш Viber. Дізнавайтесь новини першими.

Нагадаємо, в одному з міст Закарпаття сталася бійка між військовими та цивільним. Опубліковано відео.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно