Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські бодібілдери розповіли про змагання, які відбудуться в Ужгороді

Закарпатські бодібілдери розповіли про змагання, які відбудуться в Ужгороді

Закарпатські бодібілдери розповіли про змагання, які відбудуться в Ужгороді
В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди проведення Відкритого Кубку Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу. Йшлося також про розвиток цього спортивного напрямку на...

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди проведення Відкритого Кубку Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу. Йшлося також про розвиток цього спортивного напрямку на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Дмитро Серветиник, голова Закарпатської обласної федерації бодібілдінгу та фітнесу (ЗОФБФ) розповів, що 18 квітня о 15Ж00 в Ужгороді у приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру відбудеться Відкритий Кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу. «Братимуть участь близько 100 спортсменів у двох категоріях: до 80 кг і 90кг+. Прибудуть представники з Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької федерацій з бодібілдингу та фітнесу. Змагання триватимуть близько 3-х годин.», - наголосив Дмитро Серветиник.

Від Закарпаття виступатимуть близько 30 спортсменів. Організатори кажуть, що це доволі значна цифра, яка свідчить і про значне заростання зацікавленням до бодібілдингу. Адже ще кілька років тому провідних закарпатських бодібілдерів було близько десятка. На Кубку змагатимуться також жінки у номінації «міс-бікіні», теж у двох категоріях – до 165 см, та 165 см+, - йдеться у повідомленні Ужгородського прес-клубу.

Реклама

«Саме змагання - це шоу, будуть сюрпризи та багато цікавих виступів, переможці отримають призи», - додав Ростислав Теслович, секретар ЗОФБФ. Він зауважив, що посилений інтерес до змагань з’явився також і завдяки категорії «міні-бікіні».

Олександр Свида, віце-президент ЗОФБФ додав, що багато людей питають про запрошення на шоу. Зате вхід зробили безкоштовним, щоб чим більша кількість глядачів змогла потрапити. До речі, бодібілдинг унікальний тим, що у будь-якому якому віці можна вийти на сцену, виступити і зайняти призове місце, звісно перед цим підготувавшись.

Реклама

Олександр Лапін, учасник змагань, вже 20 років у цьому спорті, починав займатися з 13-ти років. «Основне навантаження – це дієта. Їжа і наш спорт дуже пов’язані, весь процес регулюється саме їжею. Просто тренуватися і чекати, що щось трапиться, такого не буває. Потрібно слідкувати за тим, як харчуєшся. Я вже не звертаю уваги на солодке, дієте увійшла у повсякденне життя. Мій щоденний раціон - 1,5 творога, 5 цільних яєць, 1 кг курятини, 100 гр макаронів. По неділях роблю розвантажувальні дні», - розповів спортсмен.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно