Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутат Ужгородської міськради різко відреагував на неочікуваний візит мера Віктора Погорєлова

Депутат Ужгородської міськради різко відреагував на неочікуваний візит мера Віктора Погорєлова

Депутат Ужгородської міськради різко відреагував на неочікуваний візит мера Віктора Погорєлова
Власне, об’їзд перетворився в обхід. Керівник міста перевірив внутрішньо-квартальні території, під’їзди, дитячі майданчики, поспілкувався з мешканцями. Ужгородці охоче розповідали про наболілі...

Власне, об’їзд перетворився в обхід. Керівник міста перевірив внутрішньо-квартальні території, під’їзди, дитячі майданчики, поспілкувався з мешканцями. Ужгородці охоче розповідали про наболілі проблеми.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочали зі ЖРЕРу № 1. Віктор Погорєлов висловив зауваження, що на території не вивезене гілля, знищені клумби. Керівник підприємства Надія Петрішко пообіцяла, що до свят всі недоліки ліквідують, - інформує прес-служба Ужгородської міськради.

З керівником ЖРЕРу № 5 не вдалося зустрітися - Анатолій Ковальський у відрядженні в столиці. Головний інженер підприємства Віра Рожак занотувала результати спостереження території. До ЖРЕРу зауваження через сміття біля озера «Кірпічка». Проте міський голова відзначив, що на їхній території особливо акуратні та чепурні дитячі майданчики.

Реклама

Підприємство «Наш добробут» нарешті встановило сміттєві контейнери на набережній Слов’янській. Там донедавна жителі викидали сміття просто до річки. Тепер місцеві скаржаться на сміттєві баки, проте поки що непотріб викидають у них.

Незадоволений міський голова був ЖРЕРом № 8. Крім сміття та гілок, які лежали на території, що обслуговує підприємство, саме в цій частині міста найбільше мешканці скаржилися на прибирання.

Реклама

Серед ужгородців, що підходили зі скаргами до «мера» на ЖРЕР № 8, був і батько прокурора Ужгорода Іван Зарева. Віктор Погорєлов відмітив, що обслуговувати ці мікрорайони не важко, адже більшість будинків нові. Ті ж будинки, що вже мають певний термін експлуатації, в досить поганому стані. Оскільки керівника ЖЕКу на об’їзді не було, тому завітали на підприємство.

Проте реакція директора ЖРЕРу № 8 Юрія Оксьона була дуже неочікувана. Чоловік вибіг із кабінету, почав кричати, погрожувати та розповідати, що їхнє комунальне підприємство не має недоліків і може всіх повчити, як виконувати роботу. На завершення істерики повідомив, що в разі, якщо його звільнять, буде оскаржувати це рішення в суді. Міський голова спитав депутата, чому той не був сьогодні на сесії. Відповідь вразила усіх учасників об'їзду: «Я мажоритарник і ходжу, коли хочу». Віктор Погорєлов наголосив, що звільнити керівника не збирається, чоловік був явно не в собі, проте над недоліками попрацювати підприємству все ж доведеться.

Крім ЖРЕРів обстежили ремонт дороги, який наразі виконує КШЕП, 16-поверхівку, яку саме гратують та Пагорб Слави.

Реклама

Міський голова резюмував, що підготовкою до свят загалом задоволений.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно