Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Погорєлов повторно хоче звільнити Івана Волошина з посади першого заступника мера Ужгорода

Віктор Погорєлов повторно хоче звільнити Івана Волошина з посади першого заступника мера Ужгорода

Віктор Погорєлов повторно хоче звільнити Івана Волошина з посади першого заступника мера Ужгорода
Сьогодні під час сесійного засідання депутатів міської ради Ужгорода виносилося питання про дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови Івана Волошина. Його ініціювали...

Сьогодні під час сесійного засідання депутатів міської ради Ужгорода виносилося питання про дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови Івана Волошина. Його ініціювали активісти, які розглядали на громадських слуханнях дотримання законності працівниками міськради та виконавчого комітету. Вони заявляли про ознаки конфлікту інтересів та корупції у діях першого заступника міського голови Івана Волошина. Чимало активістів прийшло і на сесійне засідання підтримати це рішення, - йдеться у повідомленні прес-служби Ужгородської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Однак під час голосування проекту за основу, на сесії табло показало лише 26 голосів, навіть картка міського голови Віктора Погорелова не спрацювала. На те, що не враховано і їхні голоси або ж вказано що вони взагалі були відсутні, згодом, отримавши роздруковані поіменні результати голосування, пожалілися й деякі інші депутати.

Тому міський голова Віктор Погорелов заявляє, що сам ініціюватиме повторне винесення і розгляд питання про припинення повноважень першого заступника під час наступного засідання сесії, яке відбудеться після Великодніх свят, та скорочення в структурі виконкому посади першого заступника міського голови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно