Капустяний бізнес: як у Заріччі вирощують ранню городину
![Капустяний бізнес: як у Заріччі вирощують ранню городину Капустяний бізнес: як у Заріччі вирощують ранню городину](https://pmg.ua/static/content/thumbs/646x480/0/42/y23vhy---c323x240x50px50p-up--7d64ba727cb66c639a2ccf96693ed420.jpg)
Село Заріччя добре відоме не лише на Закарпатті, але й за межами області.
У цьому селі живуть дуже працьовиті люди. Чи не кожна сім’я тут має теплиці, в яких вирощують ранню городину. Вже понад пів століття у Заріччі вирощують овочі, які потім потрапляють на ринки України.
ВІДЕО ДНЯРобота у теплицях триває чи не цілий рік. Наприкінці зими вже висаджують ранні овочі. Серед найбільш популярних — капуста.
РекламаМісцева жителька Оксана вирощує ранню городину вже понад 10 років. У 7 теплицях разом із мамою доглядають за капустою та перцем. Докладніше про капустяний бізнес дивіться у сюжеті.
Нагадаємо, раніше видання розповідало про те, як на Закарпатті подружжя вирощує тюльпани.