Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Юні баскетболісти з Ужгорода потрапили у фінал чемпіонату України

Юні баскетболісти з Ужгорода потрапили у фінал чемпіонату України

Юні баскетболісти з Ужгорода потрапили у фінал чемпіонату України
Після першого півфінального туру в активі ЗОДЮСШ м.Ужгород було три поразки, - повідомляє Федерація баскетболу. І перед нашими юними гравцями стояло надскладне завдання , виграти мінімально три з...

Після першого півфінального туру в активі ЗОДЮСШ м.Ужгород було три поразки, - повідомляє Федерація баскетболу.

ВІДЕО ДНЯ

І перед нашими юними гравцями стояло надскладне завдання , виграти мінімально три з п'яти ігор у другому півфінальному турі, який відбувся 26-30 березня в м. Южному.

В перший ігровий день краяни зустрілись з СДЮШОР м.Рівне, які з перших секунд заволоділи ініціативою і виграли першу чверть з рахунком 15-6, але баскетболістам з обласного центру вдалось зібратись і за рахунок бездоганного агресивного захисту і зонного пресингу вирвали перемогу 41-37.

Реклама

Другий ігровий день розпочався для ЗОДЮСШ з баталії проти минулорічного чемпіона "Азовмаш" м.Маріуполь. Закарпатці з перших секунд вирвались вперед і всередині третьої чверті вигравали з різницею у 20 очок, але маріупольцям вдалось зібратись і перевести гру в овертайм, де за хвилину до кінця вони навіть вигравали 5 очок, але перехват Мартіна Довганича і відразу влучне трьохочкове попадання перевернули все з ніг на голову - і ужгородцям вдалося вирвати перемогу - 79-74.

У третій ігровий день ЗОДЮСШ зустрічалось зі СДЮШОР м.Полтава. Полтавчани виграли першу чверть з рахунком 25-17, але потім з кожною чвертю ужгородці скорочували цю відстань і в самій кінцівці вирвали перемогу з рахунком 62-58.

Реклама

У четвертий день юні ужгородці у надскладній боротьбі знову обіграли минулорічних чемпіонів з м.Маріуполя 67-64 і забезпечили собі місце у фінальній вісімці (всього в Чемпіонаті України бере участь 27 команд), що є великим досягненням для ужгородської команди.

Фінал відбудеться 21-23 квітня в м.Южному. Наш суперник по чвертьфінальній парі - БК "Черкаські мавпи".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно