Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород прийматиме матч плей-оф Чемпіонату світу з гандболу

Ужгород прийматиме матч плей-оф Чемпіонату світу з гандболу
Закарпаття на один день стане світовою спортивною столицею. Відбірковий матч на чемпіонат світу з гандболу відбудеться в спорткомплексі Карпати-Арена. Право грати на найпрестижніших світових...

Закарпаття на один день стане світовою спортивною столицею. Відбірковий матч на чемпіонат світу з гандболу відбудеться в спорткомплексі Карпати-Арена. Право грати на найпрестижніших світових змаганнях на закарпатському майданчику виборюватиме і жіноча збірна України з гандболу.

ВІДЕО ДНЯ

За вихід на мундіаль, який відбудеться взимку у Данії, наші дівчата гратимуть в плей-офф. Проведуть два поєдинки зі збірною Польщі – вдома та на виїзді. Переможця визначать за сумою двох ігор. Домашній поєдинок українки проведуть в Карпати-Арені. Матч відбудеться 6-го червня. «Карпати-Арена» вперше прийматиме гру такого рівня. Зал вже протестований міжнародною федерацією гандболу. Також в Ужгороді обидві збірні проведуть і підготовку до матчу. Вибір закарпатської арени доводить – в Ужгороді найкращі в Україні умови для гандболу.

– Наше Закарпаття – відоме, як туристично-рекреаційний край. Природа, тиша, спокій, кордони поруч. Коли приймали рішення щодо проведення матчу плей-оф Чемпіонату світу запропонували Закарпаття. Гандбольний клуб "Карпати" Ужгород триразовий чемпіон України. Ми готували збірну України і на відбірковий цикл до Чемпіонату Європи. Враховуючи усі наші досягнення і результат роботи – було прийнято рішення провести відбірковий матч на Чемпіонат світу в Ужгороді, - коментує подію президент гандбольного клубу «Карпати» Олександр Ледида.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно