Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчорашня негода наробила лиха в області

Вчорашня негода наробила лиха в області

Значні опади та сильний вітер спричинили негативні наслідки на території декількох районів Закарпаття.

Внаслідок інтенсивних опадів та захаращення русла вийшов з берегів гірський потічок у с. Порошково Ужгородського району та підтопив три дворогосподарства на вулиці Зерновській і ще одне на вулиці Лесі Українки.

ВІДЕО ДНЯ

Рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин за сприяння органів місцевої влади розчистили русло та відкачали воду загальним об’ємом 50 куб. м. На місці події працювали два автомобілі від ДСНС, екскаватор та автомобіль ГАЗ 66 Тур’є-Реметівської тергромади, – зазначили у Головному управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

Читайте також:
Негода наробила лиха: в області знеструмлені десятки сіл
Реклама

Також через дощі відбулось підняття ґрунтових вод і підтопленими опинились два підвальні приміщення комплексу відпочинку, що у с. Лісарня Мукачівського району. Силами надзвичайників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини було відкачано 300 куб.м брудної води.

Крім того, сильний вітер повалив дерева на Берегівщині та Мукачівщині. Так, на проїжджу частину доріг впали та обмежили рух 3 дерева у м. Берегове, с. Дийда та с. Горбок. Станом на 08:00 автошляхи розчищено, розпилено 7,5 куб.м деревини. До ліквідації наслідків негоди було залучено державні пожежно-рятувальні частини м. Берегове та м. Іршава.

Реклама

Наразі тривають роботи на місцях падіння дерев у с. Нересниця на вулиці Грушевського, Тячівського району, а також у с. Вовчий, Мукачівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно