Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Юна інтернет-зірка з Ужгорода хоче створити гурт "Скрябін" (ВІДЕО)

Юна інтернет-зірка з Ужгорода хоче створити гурт "Скрябін" (ВІДЕО)

Юна інтернет-зірка з Ужгорода хоче створити гурт "Скрябін" (ВІДЕО)
Сто шістдесят тисяч переглядів на Ютубі за 10 днів зібрав кліп на пісню про маму гурту «Скрябін» у виконанні ужгородських школярів. Четвертокласники не просто заспівали, а й стали головними героями...

Сто шістдесят тисяч переглядів на Ютубі за 10 днів зібрав кліп на пісню про маму гурту «Скрябін» у виконанні ужгородських школярів. Четвертокласники не просто заспівали, а й стали головними героями зворушливого відео, яке відзняв батько однієї з учениць їхнього класу.

ВІДЕО ДНЯ

«Олексій підійшов і запропонував, що може заспівати таку пісню, вона навіть не планувалася на свято. Він просто заспівав її в класі біля дошки, перед дітьми. Ми всі послухали і це було дуже зворушливо, діти всі йому зааплодували», – розповідає класний керівник Тетяна Головачко.

Хлопцеві лише 11 років. Проте тільки за тиждень він відчув, що таке справжня популярність. До свята весни у школі хлопець заспівав пісню «Мам» гурту «Скрябін». Олексій пояснює, що співав для своєї мами. Тому пісня і вдалася такою емоційною.

Реклама

«Мама – це взагалі найважливіше, що є в тебе в житті. Тому я і вибрав цю пісню. Мама бачила цей кліп, трошки плакала, але сказала, що я молодець», – пояснює учень 4 класу Олексій Ковальчук.

«Олексій заспівав цю пісню з хором, усі вчителі заплакали. Я теж ледве стримувався. Щось дуже заділо за живе і я вирішив запропонувати вчителю ще раз зібратися і відзняти кліп», – розповідає автор відеокліпу Олексій Артємєв.

Реклама

Знімали кліп всього кілька годин і вже за два дні відео було готове. Першого ж дня в мережі його переглянули майже 20 тисяч разів. За тиждень – більш як 150 тисяч переглядів. Тим часом хлопець серйозно задумався про музичну кар’єру. Розповідає, що створить гурт і назве його так само, як гурт Андрія Кузьменка – «Скрябін».

«Я б дуже хотів продовжити його кар’єру. У нас вже є група з 4 хлопців. Ми вже написали одну пісню і я вже складаю наступну – про Скрябіна», – запевняє учень четвертого класу Олексій Ковальчук.

Першу пісню Олексій разом з однокласниками написали про війну. Мама хлопця розповідає, що син ніколи особливо не захоплювався музикою, і тому це його співочий дебют. Проте тепер батьки однозначно вирішили, що Олексій піде до музичної школи.

Реклама

Нагадаємо, що ужгородський школяр Олексій Ковальчук вразив інтернет душевним виконанням пісні "Мам".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно