Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські правоохоронці спіймали продавця набоїв

Ужгородські правоохоронці спіймали продавця набоїв
Вечірньої пори по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця міста. Молодий чоловік повідомив про те, що на вул. Швабській до нього підійшов невідомий та...

Вечірньої пори по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця міста. Молодий чоловік повідомив про те, що на вул. Швабській до нього підійшов невідомий та запропонував придбати 10 патронів до автомата.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхали працівники карного розшуку та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Продавця набоїв міліціонери знайшли неподалік. Ним виявився 23-річний ужгородець, який свого часу вже був судимий за аналогічний злочин. Два роки тому цей молодик намагався продати набої до малокаліберної гвинтівки, за що отримав покарання у вигляді обмеження волі протягом одного року, - інформує речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Тепер зловмисник пояснив, що ці патрони до автомата він знайшов і зберігав їх вдома. А коли знадобилися гроші, то вирішив їх продати.

Реклама

Набої вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розслідувано кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За вчинений злочин ужгородцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні вже направлено до Ужгородського міськрайонного суду. Суд і визначатиме подальшу долю фігуранта справи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно