Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородці влаштували бійцям 128-ої бригади урочисту зустріч (ФОТО)

Ужгородці влаштували бійцям 128-ої бригади урочисту зустріч (ФОТО)

Ужгородці влаштували бійцям 128-ої бригади урочисту зустріч (ФОТО)
Вшанування воїнів 128-ої окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади відбулося сьогодні, 20 березня, у військовій частині Ужгорода. Розпочали зустріч з виконання Державного Гімну України та хвилини...

Вшанування воїнів 128-ої окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади відбулося сьогодні, 20 березня, у військовій частині Ужгорода. Розпочали зустріч з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими героями.

ВІДЕО ДНЯ

Військовий комісар Ужгородського об’єднаного військового комісаріату Микола Журавльов подякував Ужгородському міському голові Віктору Погорєлову за те, що посадовець попри перебування у відпустці прийшов привітати закарпатський вояків. Керівник міста наголосив, що Ужгород гордиться нашими вояками, які захищають кордони України від тих, хто хоче загарбати наші землі.

«Міська рада завжди підтримувала військову частину і зараз робить все можливе, щоб підтримувати військових. Загиблих воїнів 128-ої окремої бригади поховано на Пагорбі Слави серед тисячі військових, які полягли за Україну. Це місце, де завжди тиша, і де вшановують героїв. Минулої сесії депутати прийняли рішення виділити кошти на матеріально-технічну допомогу нашому батальйону та матеріальну допомогу ужгородцям, які повернулися з АТО», – повідомив Віктор Погорєлов.

Реклама

Міський голова також зазначив, що навіть якщо у держави не буде коштів на купівлю житла для військових, місцева влада допоможе, зараз же ведуться перемовини про передання військової частини на Гагаріна в Ужгороді для виділення 100 ділянок для наших вояків.

Також Віктор Погорєлов вручив грамоти міської ради воякам та цінні подарунки. Нагороди та годинники бійці 128-ої бригади отримали і від об’єднаного військового комісаріату.

Реклама

Військовий комісар Ужгородського комісаріату Микола Журавльов також повідомив, що з допомоги місцевої влади військовослужбовців буде оздоровлено в закладах санаторно-курортного типу, а за кошти міського бюджету поставлено пам’ятники загиблим ужгородцям та встановлено пам’ятник всім воякам, які проходили службу в зоні АТО.

На зустрічі пролунало чимало військових історій, спогадів, підприємці міста подарували 128-ій бригаді подарунки.

Після урочистостей для вояків провели святковий концерт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно