Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція заблокувала три канали переправлення чоловіків через кордон

Поліція заблокувала три канали переправлення чоловіків через кордон

Поліція заблокувала три канали переправлення чоловіків через кордон

Упродовж двох днів на Закарпатті поліцейські заблокували ще три канали незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України та затримали п’ятьох чоловіків, причетних до організації схем.

Наразі у справах тривають слідчі дії. Заходи з викриття здійснювалися у співпраці зі співробітниками Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва прокуратури.

ВІДЕО ДНЯ

Хустський район. 20 жовтня співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області затримали 22-річного жителя села Приборжавське, який за 7 тисяч доларів з особи незаконно переправляв чоловіків до Румунії.

Читайте також:
В Ужгороді заблокували канал переправлення військовозобов’язаних через кордон
Реклама

Спочатку правоохоронці затримали його клієнта. Тоді фігурант зрозумів, що його викрито, і сам спробував покинути межі України. Однак поліцейські встигли впіймати його у пункті пропуску «Дяково».

За місцем проживання зловмисника та в його автомобілях поліцейські провели невідкладні обшуки. Серед вилученого: понад 9 тисяч доларів та мобільні телефони, із доказами протиправної діяльності переправника. Окрім цього, у зловмисника вилучено 2 автомобілі. 

Реклама

Тячівський район. співробітники районного відділу поліції затримали 24 річного мешканця села Крива, який через річку Тиса планував переправити до Румунії чергового втікача. Даний фігурант свої послуги оцінив у 4 тисячі доларів.

Підозрюваний саме зустрів свого клієнта з потяга та поселив його у одному з будинків, що розташований у прикордонній зоні. Надалі мав забезпечити йому безперешкодний перетин лінії кордону. 

У зловмисника при затриманні слідчі вилучили гроші, отримані за незаконну діяльність, та спеціальні страхувальні жилети, якими зловмисник забезпечував своїх клієнтів, оскільки маршрут втечі проходив через гірську водойму.

Реклама

Рахівський район. 19 жовтня у селі Костилівка співробітники районного відділу поліції провели затримання групи переправників – 27-ми, 26-ти та 21-річного місцевих жителів. Останні, поза офіційними пунктами пропуску, намагалися переправити до Румунії 4 чоловіків.

У фігурантів вилучили гроші, отримані за незаконні послуги та мобільні телефони, на яких містяться докази їх протиправної діяльності.

Усіх п’ятьох закарпатців, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо, СБУ ліквідувала черговий канал виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно