Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежники обласного центру врятували від пожежі двох дітей

Пожежники обласного центру врятували від пожежі двох дітей
Увечері 17 березня в Ужгороді на вул. Панькевича трапилася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. У цей час вдома знаходилася жінка, яка орендувала помешкання....

Увечері 17 березня в Ужгороді на вул. Панькевича трапилася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. У цей час вдома знаходилася жінка, яка орендувала помешкання. Помітивши дим, вона вибігла в коридор і почала кликати по допомогу. Почувши її, сусіди о 22:45 повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

ВІДЕО ДНЯ

Для ліквідації загорання на місце події направили три відділення вогнеборців. Боротьбу із полум’ям вели бійці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. О 23:28 їм вдалося локалізувати пожежу й о 23:41 – повністю її ліквідувати. Через сильне задимлення бійці ДСНС евакуювали із сусідньої квартири власника з дружиною та їхню дорослу доньку. Також пожежники врятували двох дітей віком 1 та 4 роки, яких, накривши ковдрами, на руках винесли надвір.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив частину домашнього майна, а також пошкодив меблі у кімнаті квартири. Крім цього, було задимлено стіни приміщення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно