Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Школярі та ветерани змагались на шаховому меморіальному турнірі пам’яті Степана Ткаченка

Школярі та ветерани змагались на шаховому меморіальному турнірі пам’яті Степана Ткаченка

Школярі та ветерани змагались на шаховому меморіальному турнірі пам’яті Степана Ткаченка
У неділю, 15 березня, у центрі дозвілля «Ювентус» відбувся шаховий меморіальний турнір пам’яті Степана Ткаченка – дворазового чемпіона області, відомого організатора і подвижника шахового руху на...

У неділю, 15 березня, у центрі дозвілля «Ювентус» відбувся шаховий меморіальний турнір пам’яті Степана Ткаченка – дворазового чемпіона області, відомого організатора і подвижника шахового руху на Закарпатті. Захід, який проводиться вже вдев’яте, став не тільки доброю традицією, а й помітною подією в шаховому житті краю. Ткаченківські меморіали організовані за ініціативи міської та обласної шахових федерацій, і онука Степана Ткаченка, Олександра Доктора, вже вкотре збирають провідних шахістів Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Крім спортсменів з обласного центру, участь в турнірі взяли представники Мукачева, Виноградова, Берегова, Рахова. Різною є не тільки географія учасників, а й вікова категорія: наймолодшому учаснику турніру 12 років, в той час як найповажнішому ветерану днями виповниться 83. Незважаючи на таку помітну різницю у віці, початківці намагались не здавати позицій, і змагатись з більш досвідченими опонентами на рівні. Протягом 8 турів за шаховими столами велась напружена боротьба, адже склад турніру був більш ніж солідним: із 40 учасників – 21 кандидат в майстри спорту. До трійки кращих в основній віковій категорії увійшли Ольга Юшко, єдина представниця прекрасної статі на турнірі, яка здобула «бронзу», Юрій Ісак, котрий посів почесну другу сходинку, поступившись у вирішальному шаховому поєдинку Василю Гуйвану, який, не програвши жодної партії, заслужено святкував перемогу.

Переможців визначали й серед ветеранів: тут нагороди розділили між собою Степан Стерчо, Степан Буній та Володимир Артамонов, посівши з 1 по 3 місце відповідно. Було вручено призи ще в кількох номінаціях: представник «Інваспорту» – Микола Романюк, найуспішніший першорозрядник – Сергій Мучичка, відзначили й найстаршого учасника турніру – 82-річного кандидата в майстри спорту з Мукачева, Василя Паука.

Реклама

Ірина Фрідманська

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно