Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська "Говерла" підписала мирову з харківським "Металістом" (ВІДЕО)

Ужгородська "Говерла" підписала мирову з харківським "Металістом" (ВІДЕО)

Ужгородська "Говерла" підписала мирову з харківським "Металістом" (ВІДЕО)
Футбольне поле не сприяло швидкій, технічній та комбінаційній грі. У першому таймі команди не мали надзвичайних нагод відкрити рахунок. Хоча, на старті та всередині першого тайму футболісти...

Футбольне поле не сприяло швидкій, технічній та комбінаційній грі.

ВІДЕО ДНЯ

У першому таймі команди не мали надзвичайних нагод відкрити рахунок. Хоча, на старті та всередині першого тайму футболісти "Говерли" виглядали краще суперника. Помітним був Лукман Аруна, який заробив декілька перспективних стандартів, був активним у створенні позиційних атак, - зазначають в інформаційному відділі ФК "Говерла".

Перша сорокап’ятихвилинка наближалась до завершення і, здавалося, нульова нічия - справедливе закінчення не надто феєричного футболу. Проте на 40 хвилині гості реалізували свій момент. Після навісу Ковальчука точним ударом головою відзначився Давид Каядо.

Реклама

У другому таймі "Говерла" взяла м’яч під свій контроль і намагалась атакувати гостріше. На 62 хвилині Віталіс Ягодинскіс рахунок зрівняв. Захисник головою переправив круглого до сітки воріт після навісу зі стандарту Аруни Лукмана.

А вже через 8 хвилин футболісти ужгородської команди вийшли вперед. Другий гол у ворота суперника організували Шацьких та Фещук: перший увійшов у штрафну площадку і відкотив на "десятку" ужгородців. Удар Фещука у нижній правий від кіпера кут вийшов результативним. 2:1.

Реклама

Проте не встигли футболісти розвести м'яч з центрального кола, як харківчани миттєво рахунок вирівняли. Стрімка атака через центр, прохід у штрафний майданчик - і пенальті, який реалізував Прийомов - 2:2.

Кінцівка гри була за господарями - і лише на завершальній стадії ужгородським футболістам не щастило.

Нічия для "Говерли" у рідних стінах. Уболівальники оплескували, але відчувалось легке невдоволення. До перемоги ж, не вистачило зовсім трохи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно