Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбувся Форум закарпатського боксу

В Ужгороді відбувся Форум закарпатського боксу
Вчора в Ужгороді пройшов Форум закарпатського боксу. На зустрічі зі спортсменами, тренерами та представниками Федерації начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман наголосив: "Закарпатська...

Вчора в Ужгороді пройшов Форум закарпатського боксу. На зустрічі зі спортсменами, тренерами та представниками Федерації начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман наголосив:

ВІДЕО ДНЯ

"Закарпатська обласна адміністрація вітає розвиток боксу та в межах своєї компетенції та підписаної угоди між управлінням та спортивною федерацією готова якісно виконувати свої зобов'язання стосовно розвитку цього вид спорту. Разом із тим, коаліційна угода передбачає, що над розвитком всіх галузей суспільного життя в Україні повинні працювати всі: і влада, і громадськість і бізнес. Спільними зусиллями нам вдасться зробити чимало хороших кроків."

Представник ообласної адміністрації також наголосив, що напрацювання Форуму обов'яково будуть прийняті до уваги в роботі управління, - повідомили в Управлінні молоді і спорту Закарпатської ОДА.

Реклама

Крім того, Денис Ман запросив учасників до участі в громадських слуханнях з розвитку спортивної сфери, яка відбудеться за ініціативи нового начальника управління найближчим часом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно