Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завтра в Ужгороді поховають вбитого у зоні АТО майора Віталія Постолакі

Завтра в Ужгороді поховають вбитого у зоні АТО майора Віталія Постолакі

Завтра в Ужгороді поховають вбитого у зоні АТО майора Віталія Постолакі
Тіло майора Постолакі доставили в Ужгород. Зустрічали полеглого у російсько-українській війні Віталія Постолакі сьогодні пообіді в Ужгородському аеропорту. Церемонія прощання із Героєм, котрий...

Тіло майора Постолакі доставили в Ужгород. Зустрічали полеглого у російсько-українській війні Віталія Постолакі сьогодні пообіді в Ужгородському аеропорту. Церемонія прощання із Героєм, котрий загинув під Дебальцевим, відбудеться завтра о 12:30 в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, літак із тілом майора 128- гірсько-піхотної бригади, котрий добровольцем пішов боронити країну від російського агресора і загинув у новітній російсько-українській війні, вилетів з Дніпропетровська до Ужгорода сьогодні після полудня.

В ужгородському аеропорту "борт" із полеглим Героєм зустрічали бойові побратими, військовики, друзі та товариші бійця на псевдо "Апостол".

Реклама

Про загибель В.Постолакі стало відомо ще 14 лютого. Його тіло якийсь час залишалося в Дебальцевому. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в "Урал", який перевозив тіла загиблих, серед них - і ужгородця Віталія Постолакі - влучив снаряд.

Майор Віталій Постолакі як офіцер запасу із самого початку воєнних дій на Сході, навідувався у військкомат, аби потрапити на Схід добровольцем. Втім, його прохання про мобілізацію військкомат задовільнив тільки із третьої спроби.

Реклама

Боєць 128-ї закарпатської гірсько-піхотної бригади Віталій Постолакі із позивним "Апостол" виконував обов’язки командира розвідувального підрозділу.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, о 12.30, у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі. Панахида призначена на 14.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно