Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У центрі Ужгорода планують запустити вуличне радіо

У центрі Ужгорода планують запустити вуличне радіо
У центрі Ужгорода хочуть зробити “вуличне радіо”. Організація “Незалежна професійна спілка “Захист” має намір встановити у центрі міста, на пішохідному мості, гучномовці. Як повідомляє...

У центрі Ужгорода хочуть зробити “вуличне радіо”. Організація “Незалежна професійна спілка “Захист” має намір встановити у центрі міста, на пішохідному мості, гучномовці.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє регіональний кореспондент ІМІ, питання – чи дозволяти це робити – члени Ужгородського міськвиконкому розглянуть у середу, 11 березня.

Згідно з проектом рішення, організація хоче взяти в оренду опори освітлення і встановити на них вісім гучномовців. Із них для городян щодня із 9.00 до 19.00 готуватимуть радіопрограми: інформація з місцевих газет; оголошення органу місцевого самоврядування; інформація прес-центру АТО; актуальні інтерв’ю, прогноз погоди, - йдеться у матеріалі Інституту масової інформації.

Реклама

Зі слів одного з ініціаторів проекту Олега Пагулича, проект не є політичним, ідея створення виникла, оскільки є вільна ніша, яку ніхто не зайняв.

Представник Інституту масової інформації в Закарпатській області Ярослав Гулан наголошує, що створення такого, по суті – вуличного радіо, потребує особливої уваги у контексті якості розповсюджуваного контенту, зокрема – дотримання принципу збалансованості, незаангажованості та достовірності інформації.

Реклама

Тому, представник ІМІ запропонував організації “Захист”, якщо дозвіл на встановлення гучномовців дадуть, створити раду і запросити туди представників різних ЗМІ. “Ця рада журналістів моніторила б, чи достовірно і збалансовано подається інформація і повідомляла б про результати моніторингу усіх зацікавлених”, - зазначив Ярослав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно