Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Полтавська "Ворскла" здолала ужгородську "Говерлу"

Полтавська "Ворскла" здолала ужгородську "Говерлу"
Нестабільність у складі закарпатського клубу знову позначилась на результатах команди - друга поразка у офіційних матчах у 2015 році. Зустріч у Полтаві виявилась дебютною для "динамівця" Лукмана...

Нестабільність у складі закарпатського клубу знову позначилась на результатах команди - друга поразка у офіційних матчах у 2015 році.

ВІДЕО ДНЯ

Зустріч у Полтаві виявилась дебютною для "динамівця" Лукмана Аруни. Однак нічим яскравим легіонер ужгородського ФК так і не відзначився.

Протягом усього поєдинку гра проходила сумбурно. Але підопічні Василя Сачка активніше діяли на половині поля гостей. І результати дали про себе знати:  у першому таймі "ворсклянин" Антон Шиндер прострілив у штрафний майданчик, а Сергій Люлька, в'їхавши у Максима Коваля, ризиковано влучив у власні ворота - 1:0. Під час цього епізоду автор автоголу отримав травму.

Реклама

У другій сорокапятихвилинці гравці полтавської "Ворскли" додалироботи голкіперу закарпатців, та Артем Громов на 73 хвилині підкреслив усі зусилля господарів і подвоїв рахунок.

2:0 - і з двома поразками "Говерла" залишається на дні турнірної таблиці.

Реклама

Ворскла — Говерла 2:0Голи: Люлька, 30 (в свої ворота), Громов, 74Ворскла: Богуш, Сапай, Сімінін, Ткачук, Даллку, Маркоскі (Ковпак, 88), Дедечко, Чеснаков, Громов, Турсунов (Будник, 84), Шиндер (Баранник, 81)Говерла: Коваль, Качараба, Ягодинскіс, Люлька (Акімов, 34), Глушицький, Акакпо, Аруна (Хльобас, 72), Тудосе, Мякушко, Фещук, Гришин (Трухін, 80)

Предупреждены: Громов, Чеснаков — Глушицкий, Тудосе

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно