Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбувся квітковий ярмарок

В Ужгороді відбувся квітковий ярмарок
Сьогодні, 7 березня, в Ужгороді напередодні Міжнародного жіночого дня волонтери «Руху підтримки закарпатських військових» провели квітковий ярмарок, збираючи кошти для вояків АТО. Як розповіли...

Сьогодні, 7 березня, в Ужгороді напередодні Міжнародного жіночого дня волонтери «Руху підтримки закарпатських військових» провели квітковий ярмарок, збираючи кошти для вояків АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли організатори заходу, лісові, садові і навіть кімнатні квіти небайдужі городяни приносили до офісу «Руху підтримки закарпатських військових» упродовж тижня. Закарпатці принесли у горщиках крокуси, проліски та підсніжники, тюльпани та кімнатні кактуси й фікуси. Сьогодні за символічну пожертву волонтери продавали їх ужгородцям, які хотіли потішити своїх жінок до свята.

«Прийшла весна і потреби наших військових дещо змінилися. Зараз хлопцям потрібні дощовики, гумові чоботи, легка форма та інше спорядження. Ціни на всі товари виросли, але, закусивши вудила, ми тягнемо цього воза далі. Дякуємо закарпатцям, які сьогодні приносили і купили квіти, тим самим допомагаючи нашим бійцям», - сказала координаторка «Руху підтримки закарпатських військових» Галина Ярцева.

Реклама

Традиційно на ярмарку працювала волонтерська буржуйка, на якій заварювали спеціальний авторський чай та запашний глінтвейн. Також ужгородцям пропонували придбати подарунковий крам: прикраси, іграшки, листівки, солодощі та домашній «ведмеджем» - баночку повидла з логотипом «Руху підтримки закарпатських військових», яким є ведмідь. Крім того, волонтери розігрували благодійну безпрограшну лотерею з цікавими призами.

«Я зробив невеличку пожертву та виграв сертифікат на весняну фотосесію. Дуже радію такому подарунку. Віддам сертифікат мамі та сестрі, думаю, вони втішаться», - сказав маленький ужгородець Сашко.

Реклама

Вікторія Жуйко-Сабо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно